Case Study

Marrisure: Struggles to Insure the Integrity of Its Supply Chain

طراحی نرم افزار اندروید موبایل

چگونه پروژه ساخت اپلیکیشن خود را در سیمرغ به ثبت برسانید ؟

چگونه پروژه ساخت اپلیکیشن خود را در کارلنسر به ثبت برسانید ؟

ثبت سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن در سیمرغ تنها با انتخاب یک گزینه انجام می شود. در هر صفحه ای از این پلتفرم که باشید تنها با انتخاب گزینه " ثبت پروژه " می توانید پروژه ساخت اپلیکیشن خود را به ثبت برسانید.

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن شما زمانی تکمیل می شود که تمام اطلاعات مربوط به پروژه سفارش ساخت اپلیکیشن خود را در فرم ثبت پروژه وارد نمایید و یا با پشتیبانی تماس بگیرید و تلفنی سفارش خود را ثبت نمایید.

ثبت سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن در وبسایت سیمرغ به شما این امکان را می دهد که از طریق چت وب سایت به راحتی با فریلنسر مورد نظر خود چت کنید، در مورد قیمت پروژه ساخت اپلیکیشن، زمان و نحوه انجام کار نیز توافق کنید. همچنین می توانید در صورت بروز هرگونه مشکل با پشتیبانی سیمرغ، به راحتی و در کوتاه ترین زمان، ارتباط برقرار کنید.

 

دسته بندی مطالب

ساخت اپلیکیشن تنها منحصر به کسب و کارهای بزرگ و شرکت های شناخته شده نیست. در دنیای تکنولوژی امروز، کسب و کار شما با هر دامنه و فعالیتی می تواند اقدام به سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن کند. اما شاید از خودتان بپرسید که آیا کسب و کار شما به ساخت اپلیکیشن نیاز دارد یا نه؟

در واقع، این روزها متوجه شده اید که بسیاری از مشاغل کوچک و بزرگ که در زندگی روزمره با آنها تعامل دارید اقدام به طراحی سایت کرده اند. بسیاری از این کسب و کارها اپلیکیشن مخصوص به خود را نیز دارند یا درصدد طراحی یک اپلیکیشن موبایل هستند . چه کافه ای کوچک در انتهای کوچه ای دنج و چه یک کتاب فروشی بسیار بزرگ و معروف در مرکز شهر. در واقع این موضوع به اهمیت داشتن اپلیکیشن برای کسب کار اشاره دارد.سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن به شما کمک می کند که بازاریابی کسب و کار خود را به سطح بالاتری برسانید و تنها به داشتن وب سایت حرفه ای بسنده نکنید.

وقتی مشتری های بالقوه به کالا و یا خدماتی نیاز دارند، به احتمال زیاد به جای لپ تاپ، آن را در گوشی های هوشمند خود جستجو می کنند. تحقیقات نشان می دهد بیشتر جستجوها هنگام مسافرت ، معاشرت و انتظار برای قرار ملاقات انجام می شود نه در اوقات فراغت که شخص به لپ تاپ یا سیستم دسکتاپ دسترسی دارد.

ساخت اپلیکیشن عاملی مهم در پیشرفت کسب و کار شما می باشد. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید تا از مزایا، چگونگی ساخت اپلیکیشن و انواع آن ها و دیگر موضوعات مربوط به سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن صحبت کنیم.

 
فصل 1: مزایای ساخت اپلیکیشنفصل 1: مزایای ساخت اپلیکیشن
فصل 2:اهمیت ساخت اپلیکیشن از گذشته تا به امروزفصل 2:اهمیت ساخت اپلیکیشن از گذشته تا به امروز
فصل 3: مراحل ساخت اپلیکیشنفصل 3: مراحل ساخت اپلیکیشن
فصل 4: تفاوت بین اپلیکیشن های اندروید و iOSفصل 4: تفاوت بین اپلیکیشن های اندروید و iOS
فصل 5: ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به کدنویسیفصل 5: ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به کدنویسی
فصل اول:

مزایای ساخت اپلیکیشن

افزایش ارتباط و تعامل مستقیم با کاربران
به وجود آوردن بازاریابی هدف بر اساس موقعیت مکانی کسب و کار
افزایش شناخت بیشتر برند شما توسط مشتریان
افزایش فروش محصول و یا خدمات کسب و کار شما
افزایش چشمگیر دیده شدن کسب و کار شما در بازار رقبا
کاهش هزینه های تبلیغات
مزایای ساخت اپلیکیشن

مزایای ساخت اپلیکیشن

1

افزایش ارتباط و تعامل مستقیم با کاربران

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن در کسب و کار شما باعث جلب توجه مشتری و برقراری ارتباط مستقیم با آن ها می شود. از طریق سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن در وب سایت کارلنسر میتوانید محصولات، خدمات جدید، پیشنهادهای تبلیغاتی را به مشتریان خود معرفی کنید و همچنین مشتریان خود را در جریان آخرین اخبار و تغییرات مربوط به کسب و کار خود و تخفیف ها و شرایط های ویژه قرار دهید.
2

به وجود آوردن بازاریابی هدف بر اساس موقعیت مکانی کسب و کار

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن امکان برقراری ارتباطات مستقیم با مشتریان را فراهم می کند. این ارتباط سبب دسترسی به اطلاعات ارزشمندی از قبیل اطلاعات جمعیتی ، موقعیت های جغرافیایی و رفتار خرید با توجه به محصولات و خدمات کسب و کار شما، می شود و به شما کمک می کند تقاضای بازار را درک کرده و استراتژی های فروش و بازاریابی خود را بهتر بشناسید.
3

افزایش شناخت بیشتر برند شما توسط مشتریان

ایجاد رابطه وفاداری با مشتری خود، یک جنبه حیاتی از بازاریابی کسب و کار شما است. با سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن برای برند خود، با ارسال تنها یک پیامک، مشتریان خود را در جریان آخرین اخبار در رابطه با کسب و کارتان قرار دهید. این کار باعث همراهی همیشگی مشتری و به روزرسانی آگاهی از محصول و خدمات شما می شود.
4

افزایش فروش محصول و یا خدمات کسب و کار شما

استفاده از اپلیکیشن ها بسیار سریع تر و تعاملی تر از استفاده از وب سایت برند مورد نظر می باشد. در دسترس بودن یک اپلیکیشن برای تجارت شما مشتری را وادار می کند که کسب و کار شما را برای خرید خود انتخاب کند. وب سایت ها به طور عمده به ایجاد آگاهی از نام تجاری برند شما کمک می کنند، اما بیشترین فروش از طریق اپلیکیشن ها صورت می گیرد.
5

افزایش چشمگیر دیده شدن کسب و کار شما در بازار رقبا

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن در برجسته کردن و تمایز قائل شدن تجارت شما از دیگر رقبا، مسئله ای جدی و حائز اهمیت است. ساخت اپلیکیشن هنوز یک ایده تازه در دنیای تکنولوژی و بیزینس می باشد و با داشتن یک اپلیکیشن مناسب برای تجارت خود، می توانید توجه مشتریان را به خود جلب کرده و قسمت عمده ای از سهم بازار کسب کار مورد نظر را به برند خود اختصاص دهید.
6

کاهش هزینه های تبلیغات

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن در کاهش بسیاری از هزینه های تبلیغاتی مثل ارسال اس ام اس، ایمیل مارکتینگ کمک خواهد کرد. هم چنین با داشتن اپلیکیشن مناسب می توانید تبلیغات خود را در بازارهای دیگر که مرتبط با کسب و کار شما هستند در فضایی گسترده تر اما با هزینه کمتر، به راحتی انجام دهید. این کار باعث جذب مشتریان جدید نیز می شود. همچنین با سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن خود در وب سایت کارلنسر و سپردن پروژه توسعه اپلیکیشن خود به فریلنسرهای متخصص کارلنسر، این هزینه ها را به کمترین حد ممکن، کاهش دهید.
فصل دوم:

اهمیت ساخت اپلیکیشن از گذشته تا به امروز

اهمیت ساخت اپلیکیشن برای کسب و کار های مختلف با سرعت چشمگیری در حال افزایش است. همین حالا که در حال خواندن این مطلب هستید هزاران پروژه ساخت اپلیکیشن توسط برنامه نویس ها و متخصصین توسعه اپلیکیشن در حال آماده سازی و اجرا می باشد.در این قسمت به چگونگی پیدایش اپلیکیشن ها و رونق آن ها در بازار کسب و کار می پردازیم.
 اهمیت ساخت اپلیکیشن از گذشته تا به امروز

تاریخچه اپلیکیشن ها

تاریخچه اپلیکیشن ها
در سال 1983، شرکت موتورولا اولین تلفن همراه در دنیا را به بازار ارائه داد. این شرکت تلفن همراه، راه را برای توسعه تلفن های دیگر ، از جمله تلفن های هوشمند و ساخت اپلیکیشن و نرم افزار هایی که امروزه جز اصلی زندگی روزمره ما را می سازند ، هموار کرد
در گذشته، ساختار اصلی تلفن های همراه محدود به تماس و ارسال پیام به فرد دیگر بود و تنها قابلیت های اضافه تر آن ها شامل ماشین حساب، رادیو، ساعت و ... بودند. اما قابلیتی که امروزه ما از آن به عنوان اپلیکیشن ها و یا نرم افزار های تلفن همراه یاد می کنیم، تنها با ظهور تلفن های هوشمند قابل توسعه و اجرا شدند.
پس از موتورولا، شرکت نوکیا و سایر تولیدکنندگان تصمیم به طراحی و ساخت بازی گرفتند. این تولید کنندگان موبایل با افزودن بازی های ساده ای مثل Snake ، Pong و Tic-Tac-Toe ، قابلیت های بیشتری به گوشی های همراه اضافه کنند. این برنامه ها به اندازه کافی ساده و جذاب بودند، و به راحتی جایگزین محبوبیت بازی هایی که قبلاً برای کنسول های بازی در بازار طراحی شده بودند، شدند . ورود این بازی ها همچنین، طرز تفکر کاربران درباره تلفن های همراه را به شدت تغییر داد و درها را برای توسعه اپلیکیشن ها و نرم افزارها باز کرد.
توسعه اپلیکیشن ها هنوز آنطور که امروزه شاهد آن ها هستیم رونق نگرفته بود تا این که در سال 2007 و 2008 شرکت اپل اولین گوشی آیفون خود و پس از آن App Store را منتشر کرد. بازار اندروید نیز تنها چند ماه بعد به سرعت رشد کرد. HTC اولین تلفن اندرویدی تجاری موجود را در همان ماه عرضه کرد و تنها چند ماه پس از عرضه محصولات خود، با اپل وارد بازار رقابت شد.
از سال 2015 به بعد ، تمامی کسب و کار های موجود شروع به سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن برای تجارت خود کردند. طراحی وب سایت برای داشتن یک کسب و کار حرفه ای امری اجتناب ناپذیر است اما از اپلیکیشن ها به عنوان راهی برای یافتن راه های جدید کسب درآمد و ارتقای تجارت و تغییر زندگی مشتریان، یاد می شود.

انواع اپلیکیشن ها

انواع اپلیکیشن ها
با بیش از 2.7 میلیارد کاربر تلفن هوشمند در سراسر جهان، جای تعجب نیست که صنعت ساخت اپلیکیشن های تلفن همراه در حال رونق است. استفاده از اپلیکیشن های مختلف و نفوذ تلفن های هوشمند در زندگی روزمره همچنان با سرعت بالایی در حال رشد است ، بدون اینکه نشانه هایی از کند شدن سرعت در آینده قابل پیش بینی باشد.

انواع اپلیکیشن از نظر فنی

1

اپلیکیشن بومی

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن ها بومی به گونه ای طراحی شده است که مختص به یک سیستم عامل باشند، چه Apple iOS ، Android Google یا Windows Phone. سیستم عامل بومی می تواند مزایای منحصر به فرد خود را داشته باشد چرا که تمایل به بهینه سازی تجربه کاربر را دارد و از آنجا که به طور خاص برای یک سیستم عامل طراحی شده است ، می تواند سریعتر و کاربردی تر عمل کند.
2

اپلیکیشن تحت وب

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن های تحت وب، وبسایت هایی هستند که از طریق دستگاه تلفن همراه میتوان به آنها دسترسی پیدا کرد. نرم افزار های تحت وب با استفاده از معروف ترین زبان های برنامه نویسی مثل HTML ساخته می شوند ، اما از جمله محدودیت این نوع رویکرد این است که در هر فروشگاه برنامه ای به راحتی دیده و فروخته نمی شوند.
3

اپلیکیشن های ترکیبی و یا هیبرید

این برنامه ها می توانند دقیقاً مانند اپلیکیشن های بومی بر روی تلفن همراه نصب شوند، اما از طریق مرورگرهای وب قابل اجرا هستند. برنامه های ترکیبی از طریق زبان برنامه نویسی HTML5 ساخته می شوند.از جمله تفاوت های بین اپلیکیشن های هیبریدی و نیتیو این است که، اگرچه اپلیکیشن های ترکیبی مانند اپلیکیشن های بومی قابل اعتماد نیستند، اما ظرفیت بیشتری برای ساده سازی روند توسعه نرم افزار دارند. این اپلیکیشن ها نیاز به طراحی سیستم عامل خاصی ندارند، به همین علت بهترین گزینه برای کسب و کار شما می باشند. همچنین برای اپلیکیشن هایی که تولید محتوا می کنند، گزینه بسیار مناسبی می باشند.
همین امروز سفارش ساخت اپلیکیشن ترکیبی خود را به ثبت برسانید.

انواع اپلیکیشن از نظر کاربرد

1

ساخت اپلیکیشن آموزشی

سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن های آموزشی جایگزین کتاب های آموزنده برای کاربران شده اند و امروزه با وجود این اپلیکیشن های موبایل، آموزش و یادگیری آسان تر و در دسترس تر از همیشه می‌شود. هم چنین باید به این نکته اشاره کرد که هزینه ساخت اپلیکیشن آموزشی در مقایسه با چاپ و نشر کتاب های آموزشی نیز کمتر و به صرفه تر می باشد.
2

ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

اگر اقدام به طراحی سایت فروشگاهی کرده اید داشتن یک اپلیکیشن می تواند مکملی بر سایت شما باشد. توسعه اپلیکیشن برای کسب و کارهای کوچک و یا بزرگ، در دسته بندی سفارش پروژه اپلیکیشن های فروشگاهی قرار دارند. از این طریق صاحبان کسب کار و فروشگاه مورد نظر، سرمایه گذاری خود را از طریق سفارش اپلیکیشن های فروشگاهی ارتقا می دهند. مانند اسنپ و یا اپلیکیشن دیوار
3

ساخت اپلیکیشن خبری و اطلاع رسانی

در دنیای امروز، خبرگزاری های مختلف، اپلیکیشن های مخصوص به خود را طراحی کرده اند. سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن خبری، محتوای خبری را انتشار می دهند. ساخت اپلیکیشن ارتباطی: اپلیکیشن های شبکه های اجتماعی از جمله محبوب ترین انواع برنامه های تلفن همراه می باشند. سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن های ارتباطی همچنین شامل پیام رسان ها مانند Telegram, Whatsapp و غیره می باشد.
4

ساخت اپلیکیشن سرگرمی

دسته بندی اپلیکیشن های بازی و سرگرمی مثل فیلم و موسیقی بسیار متنوع است و به همین ترتیب بازار رقابتی را به وجود آورده است. بازی ها یکی از بارزترین اپلیکیشن های تلفن همراه هستند. این نوع برنامه ها در میان توسعه دهندگان نیز محبوبیت بالایی دارند. مانند فیلیمو.
5

ساخت اپلیکیشن کاربردی

این نوع اپلیکیشن ها به کاربرانشان کمک می کند یک کار را به سرعت و با کارایی بالا انجام دهند، و گاها انجام کارهای پیش پا افتاده و ساده را آسان تر می کنند.
فصل سوم:

مراحل ساخت اپلیکیشن

بازار توسعه اپلیکیشن های موبایل با سرعت بالایی در حال گسترش و رشد است. از همین جهت، کسب و کار های مختلف نیازمند استراتژی های هوشمندانه بازاریابی تلفن همراه برای توسعه تجارت آن در این رقابت می باشند. برای اطمینان از دیده شدن اپلیکیشن ها توسط کاربران در چنین سناریوی پیچیده ای، سازندگان اپلیکیشن ها نیز باید در مورد رویکردی که برای توسعه اپلیکیشن ها انجام می دهند، بسیار دقیق باشند. سفارش اپلیکیشن موفق توسط طراحان اپلیکیشن متخصص در کارلنسر، نیازمند بررسی جزئیات بیشتر در رابطه با چگونگی ساخت، زبان و نحوه انجام برنامه نویسی ، بررسی پیش نیازها و ویژگی ها و برآورد هزینه های ساخت اپلیکیشن می باشد. در ادامه این مقاله همراه شوید، تا به بررسی بیشتر این فاکتورها بپردازیم.
 مراحل ساخت اپلیکیشن

مراحل ساخت اپلیکیشن موبایل

1

ایده مناسب

در طراحی اپلیکیشن و یا توسعه یک نرم افزار ، اولین چیزی که باید به خاطر سپرده شود شناسایی نیاز کاربر و تلاش برای رفع این نیاز از طریق اپلیکیشن شما می باشد. به همین دلیل، ویژگی های مورد نیاز برای داشتن یک ایده مناسب را بررسی و اجرا کنید. همچنین نرم افزار شما باید مزایای ملموسی از جمله کاهش هزینه ها از طریق استفاده از اپلیکیشن شما در مقابل اپلیکیشن های مشابه، کسب درآمد و همچنین بهبود تجربه مشتری را به مشتریان ارائه دهد.
2

شفاف سازی

برای ایجاد یک برنامه کاربردی، باید موارد مختلفی را شناسایی و یا به عبارتی شفاف سازی کنید. این موارد شامل گروه هدف اپلیکیشن، سیستم عامل های مورد نیاز و قابل پشتیبانی در دستگاه تلفن همراه و همچنین مطابقت داشتن برنامه شما با بازار هدف مورد نظر و کسب درآمد از طریق اپلیکیشن می باشند.
3

طراحی اپلیکیشن

سفارش پروژه طراحی نرم افزار شما یکی دیگر از فاکتورهای مهم موفقیت یک برنامه در بازار توسعه و فناوری می باشد. به یاد داشته باشید ، یک طراحی UX (تجربه کاربری) و UI (رابط کاربری) و تصویر سازی خوب به معنای قابلیت کشف راحت تر اپلیکیشن شما برای کاربران می باشد.
4

انتخاب رویکرد مناسب

همان طور که قبلا ذکر کردیم، اپلیکیشن ها با توجه به دیدگاه فنی و کاربردی آن ها، در انواع گوناگونی موجود می باشند. شناسایی این تفاوت ها قبل از انتخاب و سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن تلفن همراه بسیار ضروری می باشد.
5

نمونه سازی اولیه اپلیکیشن

مرحله بعدی، پس از شناسایی رویکرد، توسعه یک نمونه اولیه است. این در واقع فرآیند انتخاب ایده شما و تبدیل آن به یک برنامه کاربردی با اجرای قابلیت های اساسی است.
6

داشتن ابزار تجزیه و تحلیل مناسب

برای بهبود برنامه خود از ابزار های تجزیه و تحلیل اپلیکیشن استفاده کنید. همچنین لازم است تجزیه و تحلیل مناسب گنجانده شود که به شما تصویری دقیق از تعداد بازدیدکنندگان از برنامه شما، نحوه ورود آنها به اپلیکیشن شما و چگونگی ادامه و بازگشت آنها به شما می دهد.
7

استفاده از تست بتا

ابراز‌های تجزیه و تحلیل اپلیکیشن ابزار بسیار مناسبی برای دریافت بازخورد از مشتریان هدف اپلیکیشن شما می باشد. شناسایی تسترهای بتا یکی دیگر از فاکتورهای مهم در طراحی و سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن موبایل می باشد. با استفاده از این ابزار می توانید اشکالات اپلیکیشن خود را پیدا کرده و در جهت رفع آن ها تلاش کنید.
8

اجرای اپلیکیشن

اجرای سفارش ساخت اپلیکیشن شما نقطه پایانی نیست اما تنها موقعیتی است که به شما اجازه نگاه انداختن به نحوه عملکرد تمامی ویژگی های اپلیکیشن را می دهد.
9

ارزیابی بعد از اجرای اپلیکیشن

بروزرسانی اپلیکیشن شما باید با ویژگی های نوآورانه همراه باشد. همچنین اطمینان حاصل کنید که برنامه خود را برای دستیابی به دستورالعمل های جدید ارائه شده توسط سیستم عامل های مختلف به روزرسانی می کنید و اجازه نمیدهد که برنامه های شما راکد بماند. این کار را به فریلنسر های متخصص کارلنسر بسپارید.
10

عرضه به بازار

اگر اپلیکیشن خود را پس از انتشار به خوبی بازاریابی نکنید، احتمال از بین رفتن آن در بسیاری از فروشگاه های مختلف برنامه اندروید و آیفون زیاد می شود. بنابراین مطمئن شوید که برنامه خود را به خوبی به بازار عرضه می کنید. بازاریابی موبایلی و همچنین تبلیغات رسانه های اجتماعی وبازاریابی اینترنتی می توانند در اینجا ابزارهای مفیدی باشند. اگر اپلیکیشن خود را پس از انتشار به خوبی بازاریابی نکنید، احتمال از بین رفتن آن در بسیاری از فروشگاه های مختلف برنامه اندروید و آیفون زیاد می شود. بنابراین مطمئن شوید که برنامه خود را به خوبی به بازار عرضه می کنید. بازاریابی موبایلو همچنین تبلیغات رسانه های اجتماعی و بازاریابی اینترنتی می توانند در اینجا ابزارهای مفیدی باشند.

ویژگی های اپلیکیشن خوب

ویژگی های اپلیکیشن خوب
1

سازگار با نیازهای کاربران

2

بررسی و آنالیز رقبای خود

3

داشتن رابط کاربری عالی

4

حجم مناسب اپلیکیشن

5

بارگیری سریع و کارایی بالا اپلیکیشن

6

سازگار با سیستم عامل های مختلف تلفن همراه (Android و iOS)

7

امنیت بالای اپلیکیشن در حفظ اطلاعات کاربران

8

برخورداری از ابزار بازخورد توسط کاربران

9

پشتیبانی مفید و آسان برای مشتری

10

داشتن استراتژی بازاریابی عالی

هزینه سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن

1

اپلیکیشن شما روی کدام سیستم عامل قابل دسترسی باشد؟

عملکرد سیستم عامل ها متفاوت است، بنابراین هر کدام به تنهایی به برنامه ریزی متفاوتی نیاز دارند. اگر می خواهید یک اپلیکیشن با رویکرد مشخص در سیستم عامل های مختلف (iOS ، Android ، تلفن ویندوز ...) داشته باشید، باید بودجه مشخصی را برای هر سیستم عامل اختصاص دهید.علاوه بر این، با پیشرفت تکنولوژی، از طریق دستگاه های دیگری مانند تلویزیون های هوشمند می توان به اپلیکیشن ها دسترسی پیدا کرد. بنابراین اگر این نیز بخشی از برنامه شما برای برآورد هزینه ساخت اپلیکیشن است، قیمت پروژه اپلیکیشن موبایل هوشمند شما به مراتب بالاتر می رود.
نکته ی دیگری که هزینه ساخت اپلیکیشن و تعرفه سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن را افزایش می دهد، تولید انبوه آن است. به عنوان مثال ، iOS نسخه های مختلفی دارد (iOS 10 ، iOS 11 ..) ، بنابراین اگر می خواهید اپلیکیشن شما از این نسخه ها پشتیبانی کند تا دامنه گسترده تری از کاربران را پوشش دهد، هزینه ساخت اپلیکیشن و قیمت تقریبی اپلیکیشن شما بالاتر خواهد بود.
2

اپلیکیشن کسب و کار شما تا چه اندازه کاربر پسند باشد؟

سفارش پروژه طراحی نرم افزارهای تلفن همراه ، که شامل رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) است، یک عامل کلیدی در برآورد هزینه سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن می باشد. طراحی کاربر پسند UI / UX در اپلیکیشن شما، میزان موفقیت آن را تعیین می کند. بنابراین ، سرمایه گذاری در طراحی های سفارشی و متمایز و تلاش موثر برای ارائه یک تجربه جالب و منحصر به فرد، افزایش قیمت ساخت اپلیکیشن شما را در پی خواهد داشت.
3

ویژگی های مورد نیاز شما در اپلیکیشن چه خواهد بود؟

یکی از فاکتورهای مهم ارزیابی هزینه ساخت اپلیکیشن و قیمت سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن ، تعریف ویژگی ها و عملکردهایی است که کاربران می توانند با برنامه شما انجام دهند. برای مثال، اگر یک کاربر برای استفاده از اپلیکیشن شما نیاز به ورود و ثبت نام در نرم افزار شما را دارد یا خیر؟ و اگر بله ، چگونه این کار را انجام می شود؟ (ایجاد حساب کاربری با ایمیل شخصی ، ورود به سیستم شبکه اجتماعی و ...).
اگر اپلیکیشن شما کسب درآمد می کند، مراحل آن چگونه است؟ این مراحل می توانند از طریق خریدهای درون برنامه و یا از طریق هزینه اولیه که شامل قیمت برنامه در فروشگاه می باشد، باشند. جالب است بدانید که تعرفه و هزینه سفارش پروژه توسعه نرم افزارهایی که دارای خریدهای درون برنامه ای هستند، بیشتر از سایر موارد است.
اگر اپلیکیشن شما، شامل بررسی و یا رتبه بندی کاربران باشد و یا خیر نیز از جمله ویژگی هایی است که در تعیین قیمت طراحی اپلیکیشن موثر است. متصل بودن اپلیکیشن شما به وب سایت کسب و کار شما نیز از جمله عواملی است که در تعیین هزینه های ساخت اپلیکیشن موثر است.
به طور کلی نحوه عملکرد هرکدام از این ویژگی ها بر هزینه ساخت اپلیکیشن و محاسبه قیمت طراحی اپلیکیشن تاثیر می گذارد. سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن خود را به فریلنسر های کارلنسر بسپارید و از این طریق هزینه سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن خود را کاهش دهید.
فصل چهارم:

تفاوت بین اپلیکیشن های اندروید و iOS

آیفون یک گوشی اندرویدی نیست (یا بالعکس). در حالی که هر دو گوشی هوشمند هستند یعنی تلفن هایی که می توانند برنامه ها را اجرا کرده و به اینترنت متصل شوند و همچنین تماس برقرار کنند. سفارش پروژه ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS دارای تفاوت های بسیاری هستند. در این بخش نگاهی می اندازیم به تفاوت های اصلی بین سیستم عامل های اندروید و iOS در دنیای ساخت اپلیکیشن های امروزی.
سفارش ساخت اپ ایفون
سفارش اپ اندروید
تفاوت بین اپلیکیشن های اندروید و iOS

چه تفاوتی میان اپلیکیشن های اندروید و IOS وجود دارد؟

چه تفاوتی میان اپلیکیشن های اندروید و IOS وجود دارد؟
1

سیستم عامل

سفارش پروژه اپلیکیشن موبایل شما بسته به سیستم عامل انتخابی شما متفاوت است. سیستم عامل Android و iOS هر کدام به زبان های برنامه نویسی مختلفی برنامه ریزی شده اند. برنامه های iOS با Objective-C / Swift اجرا می شوند، در حالی که برنامه های Android با جاوا و C++ اجرا می شوند
2

ابزارهای توسعه اپلیکیشن

بعد از اینکه در مورد زبان برنامه‌نویسی مورد نظرتان تصمیم گرفتید، باید کار کردن با ابزارهای توسعه را نیز فرا بگیرید تا اپلیکیشن مورد نظرتان را بسازید. از دیگر تفاوت‌های بین سیستم عامل های اندروید و iOS ابزارهای مورد نیاز برای توسعه اپلیکیشن‌ها هستند.
3

نحوه تست دو سیستم عامل

مرحله آزمایش یک اپلیکیشن، قسمت اساسی از روند توسعه اپلیکیشن ها را شامل می شود. شبیه ساز iOS در مرحله آزمایش و تست اپلیکیشن، بسیار سریعتر از نسخه Android است. اما شبیه ساز اندروید دارای مزیتی مجزا است، که آن را واقعی تر از معادل iOS خود می سازد.
4

نمایش تصویر

کیفیت انیمیشن های iOS بهتر از اندروید است. گوگل سعی کرده است از طریق پیش نمایش نسخه Android L و ایجاد توسعه و طراحی اپلیکیشن معروف به Material Design این مشکل را برطرف کند. شرکت اپل با دقت بسیار بر روی زیبایی شناسی و تجربه کاربری خود تمرکز کرده است. از طرف دیگر، گوگل تصمیم گرفته است که به جای تمرکز روی جلوه های بصری، قسمت سخت افزار اپلیکیشن را قوی تر کند.
5

امنیت

اندروید به گونه ای طراحی شده است که قابلیت همکاری بیشتری داشته و در دستگاه های بیشتری در دسترس باشد. نکته منفی این مسئله این است که امنیت آن را ضعیف تر می کند. کنترل دقیق اپل بر روی پلتفرم خود و برخی تصمیمات هوشمندانه در زمینه طراحی iOS ، آیفون را تا حد زیادی تبدیل به امن ترین پلتفرم موبایل می کند.

چاپ   ایمیل
Image

سبد خرید

هیچ موردی در سبد خرید نیست

دفتر مرکزی

ایران تهران شهرک اکباتان فاز یک بلوار شهید نفیسی ساختمان ایرسا طبقه پنجم واحد 10

تماس با ما

982191012232+
989227170721+

logo-samandehi